C. Electricbau Rt. – az épületautomatizálás szakértője

A cég 1992-es alapítása óta az épületfelügyeleti rendszerek telepítői piacán meghatározó pozíciót foglal el a Magyarországon. Saját fejlesztésű és partnereink által gyártott nagy- és kisfeszültségű vezérlő rendszereiket, eszközeiket kínálják felhasználásra erőművek, ipari üzemek, telefonközpontok, szállodák, kórházak, bevásárlóközpontok, lakóparkok üzemeltetésére, vezérlésére.

Eletricbau-logo

Országos- és regionális felügyeleti hálózatokat telepítenek távközlési vállalatok személyi felügyelet nélküli objektumainak védelmére. Megoldásaik biztosítják létfontosságú eszközök egyetlen központból történő felügyeletét és vezérlését.
Mindemellett szervizszolgáltatást is nyújt a cég: a hibaelhárító szolgálat bizonyos feltételek mellett a hiba bejelentésétől számított 7 órán belül megkezdi a hiba elhárítását.

electricbau.hu

 

Krizsanits Mérnökiroda Kft. – Ipari elektronika, tervezés, fejlesztés

A Krizsanits Mérnökiroda Kft. 2002-ben családi cégként alakult és a K.M. Argument Kft. tevékenységének egy részét folytatta. A Társaság jelenlegi tevékenységi körei a következők:

– Ipari elektronikai, mérnöki, tervezési, fejlesztési tevékenység
– Szoftverfejlesztés. Adatfeldolgozó és vezérlőprogramok fejlesztése
– Elektromos és elektronikus rendszerek, vezérlések kivitelezése
– Vasúti vágányszabályozó-gépek és geometriai adatfelvevő-feldolgozó progamjainak fejlesztése.
– Kereskedelmi tevékenység
– Komplex szerviz tevékenység a gyártott és átadott berendezéseken.
– Ingatlangazdálkodás

Krizsanits-logo
A profilba vágó területeken a társaság komplex tevékenységet folytat, amely magába foglalja teljes elektromos és elektronikus rendszer, kiviteli tervdokumentáció készítését, az anyagok beszerzését, a kapcsolószekrények és elektronikus rendszerek gyártását, helyszíni szerelését, a berendezések üzembe helyezését.

krizsanits.hu

 

Patai Szabó Kft. – kerékpár- és alkatrész nagykereskedelem

Komoly szakmai múltra visszatekintő csepeli székhelyű kerékpárpiaci vállalkozás, mely jelenleg kerékpárok- és alkatrészek nagykereskedelmével foglalkozik. A Torpado és Fondriest kerékpárok hazai forgalmazása mellett alkatrészeket- és kiegészítőket egyaránt készleten tartanak

patai-logo

A cégnek köszönhetően a következő alkatrészek és kiegészítők érhetők el idehaza:

 • Alpina küllők és küllőanyák
 • Dieffe olasz gyermekülések, táskák és kiegészítők
 • Elastic kerékpáros ruházat
 • Gaerne kerékpáros cipők
 • Geax MTB gumik, Miche alkatrészek, Ambrosio felnik és kerekek
 • Monte Grappa kerékpáros nyergek
 • Nilox HD Sportkamerák és kiegészítők
 • Reverse Downhill alkatrészek
 • Saccon fékek és fékalkatrészek
 • Selcof kerékpáros alkatrészek
 • Sturmey-Archer agyak, agyváltók és alkatrészek
 • SunRace kerékpáralkatrészek
 • Tufo szingók és peremes szingók
 • Vittoria országúti gumik

pataibicaj.hu

 

Rudy Project: a nyerő választás

Az Olaszország Veneto tartományában alapított márka szemüvegjeivel és sisakjaival közel 30 éve van jelen a világ sportszerpiacán. A Trevisói székhellyel 1985 óta létező céget jelenleg az alapítók második generációja, Cristiano- és Simone Barbazza vezeti.

Rudy-Project-logo

A Rudy Project mindig arra törekedett, hogy szinte az összes sportág számára kínáljon megfelelő szemüvegtípust, ezek a termékek pedig 100%-ban Olaszországban készülnek. Az egyes modellek minden tekintetben igazodnak a felhasználási célterület egyedi igényeihez, illetve keret, lencse és kiegészítők terén nagy mértékben egyénre szabhatók. Összességében a funkcionalitás, a csúcstechnológia és a magas minőség jellemzi a cég termékeit. A sportszemüvegek mellett jó ideje a bukósisakok is jelen vannak a Rudy Project palettáján, ezeket a világ élvonalában versenyző csapatok és nemzeti válogatottak sportolóin láthatjuk viszont.

A Rudy Project a BVSC-Zugló csapatának legrégebbi folyamatosan támogatást nyújtó szponzora, mely a 2014-es szezonban a versenyzők által használt sisakokat és szemüvegeket szállítja.

webshop.rudyproject.hu

 

Sportlabor: a tudományos háttér csapatunk mögött

Szakszerűen tervezett és precízen végrehajtott felkészülés nélkül véletlenszerű sporteredményekre lehet számítani.

sportlabor-logo

A Sportlabor Magyarország első olyan edzéstervezéssel, teljesítménydiagnosztikával és sportpszichológiával foglalkozó szervezete, amelynek célja, hogy komplex szolgáltatást nyújtson az állóképességi sportokat akár hobbi, akár verseny- vagy élsport szintjén űzők számára. Küldetésünk, hogy ügyfeleink tudatosabban készülhessenek fel megmérettetéseikre, ezáltal hatékonyabban érjék el kitűzött céljaikat.

sportlab.hu

 

Cardio Consulting – a CatapultSports Pty Ltd. Hazai referral partnere

A Cardio Consulting Hungary Kft. 2007-ben alakult. A működés első hat évében alaptevékenysége a sport-szakirányú oktatás, a tananyagfejlesztés és tanácsadás voltak. 2013-tól kezdődően a cég fő profilja a sportolói állapotfelmérés és az ehhez kapcsolódó oktatás, tanácsadás,  fejlesztés és adatelemzés.

Az ügyfelek nagyobb része élsportoló, kisebb hányaduk amatőr versenyző, akik elsősorban az alábbi sportágakat képviselik: labdarúgás, kézilabda, vízilabda, triatlon, atlétika, judo, országúti- és pályakerékpározás.

cardio-logo-small

2016-tól a sportolói mozgáselemzésben nemzetközi piacvezető CatapultSports Pty Ltd. magyarországi referral partnereként a hazánkban még újdonságnak számító GPS és LPS technológiák és sportolói teljesítményelemzési módszertan bevezetése, illetve az ehhez kapcsolódó ismeretek szélesebb körű elterjesztése is a cég célkitűzései közé tartozik.

www.cardioc.eu