A bécsi UCI C1-es besorolású nemzetközi pályaversenyen a BVSC-Zugló kerékpáros szakosztálya három versenyzővel állt rajthoz: Borissza Johanna Kitti az Elit nők között, Lovassy Krisztián az elit férfiak között, míg Molnár Gábor az ifjúsági férfiak korcsoportjában.

Borissza Johanna Kitti

Borissza Johanna Kitti

A felnőtt pálya Európa-bajnokságra készülő elsőéves U23-as Borissza Johanna Kitti az elit nők között pont- és selejtezőversenyben, valamint scratch-ben állt rajthoz. Pontversenyben az 5. helyet szerezte meg, a selejtezőben a 4. helyen zárt, míg scratch-ben a 7. helyen végzett.

Lovassy Krisztián

Lovassy Krisztián

Lovassy Krisztián ezúttal megállíthatatlan volt. A pontversenyt 94 ponttal – benne három körelőnnyel – nyerte a második helyezett 86 pontos Andreas Graf előtt. A scratch futamban az osztrákok másik kiválósága, Andreas Müller előtt lett győztes, ezzel egyetlen nap alatt két UCI C1-es győzelmet begyűjtve. A selejtező versenyben mindemellé egy 6. helyet szerzett.

Molnár Gábor

Molnár Gábor

Csapatunk U19-es versenyzője, Molnár Gábor az ifik scratch versenyében jeleskedett, igen szép, kiélezett véghajrával nyerte a futamot. Mindemellett indult az ifik omnium versenyében is, ahol az új rendszer szerint, négy mezőnyversenyszámmal lebonyolított rendszerben a hatodik helyen zárt.

Szilágyi Sándor

Szilágyi Sándor

A verseny keretein belül bejelentett csúcskísérlet keretében a BVSC-Zugló master versenyzője, Szilágyi Sándor új magyar csúcsot futott az 55-49 évesek korcsoportjában 200 méteres repülőrajtos időfutamban. Ideje végül 12,50” lett.

További információk:
- eredménylisták